Cichlidae 42(4) augustus 2016

Mededelingen over publicaties van het magazine.
Forumregels
Forumregels

De NVC (Nederlandse Vereniging van Cichlidenliefhebbers) heeft op ons forum een eigen subforum waar door de NVC organisatie mededelingen over haar activiteiten en publicaties worden gedaan. U kunt hierover op dit forum discussiëren, mits dit over zaken gaan die met cichliden te maken hebben. Bijvoorbeeld over geplaatste artikelen in het NVC magazine "Cichlidae".

Voor vragen, opmerkingen en discussies m.b.t. verenigingszaken verwijzen wij u graag door naar hun contactpersonen via; http://www.nvcweb.nl/nvc/Contactpersonen. Alles dat in dit subforum door de NVC geschreven is zowel hun eigendom als verantwoordelijkheid.

Het Nederlandse Cichliden Forum en de NVC zijn enkel verbonden door vriendschap en acteren dus 100% onafhankelijk van elkaar.

Ter bevordering van onze hobby zullen wij daar waar mogelijk en/of gewenst samenwerken.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
-Rob-
Berichten: 459
Lid geworden op: 25 apr 2015, 01:22
Locatie: --

Cichlidae 42(4) augustus 2016

Bericht door -Rob- » 21 jul 2016, 01:10

Begin augustus valt de volgende uitgave van Cichlidae weer op de mat.

Afbeelding

Het geslacht Cyathopharynx bevat 2 soorten, te weten C. foae en C. furcifer. Ad Konings zal de algemene kenmerken van deze vormen bespreken en tevens aangeven in welke opzichten zij zich van elkaar onderscheiden.

Dat Tilapiine Cichliden niet altijd even populair zijn, is geen geheim. Vooroordelen zoals "ze worden te groot" of ze zijn kleurloos" zijn veelal de reacties van veel aquarianen. Michel Keijman laat ons regelmatig zien dat er ook vele mooie en interessante Tilapia-soorten zijn. Dit maal geeft hij een uitgebreide beschrijving van Tilapia sparrmanii.
Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast