Pagina 8 van 24

Re: Repashy Netherlands

Geplaatst: 19 sep 2015, 08:56
door rob rensen
Ok, thx...zelfs met 5 eetlepels water was het nog erg stevig

het is zekers voor herhaling vatbaar

Re: Repashy Netherlands

Geplaatst: 19 sep 2015, 21:32
door alwin010
Vandaag helaas nog geen tijd gehad..

Lepel en schaaltje en steen liggen al klaar!
Hopelijk morgen eventjes...

Re: Repashy Netherlands

Geplaatst: 20 sep 2015, 09:02
door RepashyNL
Het neemt enkele minuten in beslag maar geeft een hoop plezier :) Ben benieuwd!

Re: Repashy Netherlands

Geplaatst: 20 sep 2015, 19:37
door alwin010
Heb t inmiddels al wel aangemaakt in een schaaltje en over een steen gesmeerd. Ligt nu in de koelkast. Vissen hebben al gegeten vandaag....

Morgen plaats ik de steen terug in de bak...
Ben heel benieuwd.

Re: Repashy Netherlands

Geplaatst: 20 sep 2015, 19:49
door Jbmm74
Alwin let je wel op dat de steen niet te koud is? Als je em met 7gr uit de koelkast in je bak legt wordt het denk ik een koelement effect. Toch? Iemand ervaring/tips?

Re: Repashy Netherlands

Geplaatst: 20 sep 2015, 19:54
door alwin010
Ik haal m ruim voordat de steen weer terug gaat uit de koelkast. Zodat deze eerst weer richting kamertemp kan komen...

Re: Repashy Netherlands

Geplaatst: 20 sep 2015, 20:21
door alwin010
Op de steen...

Re: Repashy Netherlands

Geplaatst: 21 sep 2015, 11:10
door alwin010
Er is wel enige interesse, maar nog niet heel bijzonder.
Laat redelijk snel los van de steen, moet ik eerlijk zeggen.

Ligt er nu ongeveer 1.5uur in.

Hierbij een filmpje;




Let niet op achtergrond geluid! Stond een oude serie aan, SamSam :up: :dope:

Re: Repashy Netherlands

Geplaatst: 21 sep 2015, 12:40
door rob rensen
Bij mij duurde t ook even voordat ze het goed ontdekt hadden, daarna werd er vollop aan geknabbeld

Re: Repashy Netherlands

Geplaatst: 21 sep 2015, 14:09
door christoph
Ik heb ooit eens groentabletten en andere geplet, wat vochtig gemaakt en op een steen gekleefd, gaat gemakkelijk.
ja man, was dat smullen