Labidochromis caeruleus

Forumregels
De NVC heeft haar cichlidendatabase beschikbaar gesteld voor NCF leden. De database is openbaar beschikbaar op nvcweb.nl en staat (binnenkort)door middel van een link naar de betreffende soort op ons forum onder de diverse herkomstgebieden. Wij als Nederlandstalig forum willen tevens graag meehelpen om deze database uit te bouwen en verbeteren met behulp van de kennis en ervaringen waarover onze leden beschikken.

Wij zullen dan regelmatig topics om een nieuwe beschrijving te maken starten, maar nog liever zien we dat jullie soorten aandragen waar je graag een beschrijving van zou willen zien. Met elkaar kunnen we dan kennis delen en onderzoek doen om de beschrijving vervolgens aan te bieden bij de NVC. Door te participeren in dit topic kan het dus zijn dat door u aangeleverde informatie op nvcweb wordt gedeeld. De auteurs worden niet per definitie afzonderlijk genoemd op nvcweb. (i.v.m. nicknames op het forum) De NVC bepaald uiteraard zelf of zij hem willen opnemen en of ze iemand via PB benaderen met het verzoek om een foto te mogen gebruiken, maar de gedeelde info en fotomateriaal blijft in ieder geval in ons topic behouden. Er zal geen foto-materiaal gebruikt worden zonder toestemming vooraf van de eigenaar.

Om de kwaliteit van nvcweb.nl te waarborgen mag fotomateriaal dat op NVCweb gebruikt zal worden niet voorzien zijn van een watermerk en/of copyright melding. Uiteraard zal er bij het artikel wel de naam van de fotograaf/eigenaar geplaatst worden.

Beheer Nederlands Cichliden Forum
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Tommie75
Berichten: 114
Lid geworden op: 25 apr 2015, 19:40
Locatie: Ede Gld

Labidochromis caeruleus

Bericht door Tommie75 » 17 mei 2015, 21:02

sukru91
Berichten: 199
Lid geworden op: 08 jan 2021, 15:48
Locatie: Etten-Leur

Re: Labidochromis caeruleus

Bericht door sukru91 » 21 feb 2021, 22:23

Mag hier de witte variant ook bij?
Gebruikersavatar
johan verheesen
Berichten: 177
Lid geworden op: 25 apr 2015, 00:27
Locatie: Bergen op Zoom
Contacteer:

Re: Labidochromis caeruleus

Bericht door johan verheesen » 07 jul 2021, 17:38

Gewoon doen
NVCweb.nl
Plaats reactie

Terug naar “NVC Cichliden database”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast