NVC Cichliden database

Forumregels
De NVC heeft haar cichlidendatabase beschikbaar gesteld voor NCF leden. De database is openbaar beschikbaar op nvcweb.nl en staat (binnenkort)door middel van een link naar de betreffende soort op ons forum onder de diverse herkomstgebieden. Wij als Nederlandstalig forum willen tevens graag meehelpen om deze database uit te bouwen en verbeteren met behulp van de kennis en ervaringen waarover onze leden beschikken.

Wij zullen dan regelmatig topics om een nieuwe beschrijving te maken starten, maar nog liever zien we dat jullie soorten aandragen waar je graag een beschrijving van zou willen zien. Met elkaar kunnen we dan kennis delen en onderzoek doen om de beschrijving vervolgens aan te bieden bij de NVC. Door te participeren in dit topic kan het dus zijn dat door u aangeleverde informatie op nvcweb wordt gedeeld. De auteurs worden niet per definitie afzonderlijk genoemd op nvcweb. (i.v.m. nicknames op het forum) De NVC bepaald uiteraard zelf of zij hem willen opnemen en of ze iemand via PB benaderen met het verzoek om een foto te mogen gebruiken, maar de gedeelde info en fotomateriaal blijft in ieder geval in ons topic behouden. Er zal geen foto-materiaal gebruikt worden zonder toestemming vooraf van de eigenaar.

Om de kwaliteit van nvcweb.nl te waarborgen mag fotomateriaal dat op NVCweb gebruikt zal worden niet voorzien zijn van een watermerk en/of copyright melding. Uiteraard zal er bij het artikel wel de naam van de fotograaf/eigenaar geplaatst worden.

Beheer Nederlands Cichliden Forum
Nieuw onderwerp
 • Aankondigingen
  Reacties
  Weergaves
  Laatste bericht
 • Onderwerpen
  Reacties
  Weergaves
  Laatste bericht
Nieuw onderwerp

Terug naar het forumoverzicht

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

Forumpermissies

Je kunt niet nieuwe berichten plaatsen in dit forum
Je kunt niet reageren op onderwerpen in dit forum
Je kunt niet je eigen berichten wijzigen in dit forum
Je kunt niet je eigen berichten verwijderen in dit forum